vagyonbank_banner
vagyonbank_logo
  •  
  • © 2023 Vagyonbank Kft | minden jog fenntartva | Webdesign by Prodom Kft 0

VAGYONBANK

Kedvelt, népszerű terület, rengeteg személyes adat kezelésével, amelyek érzékenyek, gyakran a nyilvánosság érdeklődése miatt is „veszélyeztetetté válhatnak. Ezért is fontos a jogalap és az adatkezelés tartamának, az adatkezelés jogszerűségének és időbeni távjának rögzítése.

Stacks Image 44
„Üzemszerű” a különleges adatok rendszeres kezelése, továbbítása. Ilyenek a sportoló személyéhez kötött sportorvosi megállapítások és egyéb egészségügyi adatok, de az utánpótlás terén rendszerint kiskorúak, vagy fiatalkorúak adatai jelennek meg.

Érdekes területi sajátosság a személyes teljesítményhez tartozó adatok természete, „értéke”, ezek fokozott elővigyázatossággal történő kezelése. Az elektronikus adattovábbítás az interneten való közzététel, a híroldalakon és a sugárzott hírek anyagaiban megjelenő személyes adatok kezelése szabályszerűségének, a jogosult érdekei érvényesítésének megfelelő figyelemmel kísérése.

Irodánk The Agent Korlátolt Felelősségű Társasággal közösen fejleszti e téren a szakmai és üzleti együttműködését.

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ